Інтернет-магазин Greencorridor знову додав в свій асортимент унікальну та якісну продукцію! Вперше на ринку України – акумуляторна садова техніка від торгової марки SWIFT.

swift_brand

SWIFT – це новий проект компанії NGP Group Europe Ltd, який створений у 2017 році. Компанія NGP існує на ринку Великобританії з 2007 року і є провідним постачальником багатьох брендів у галузі косарок. У 2013 році було створено перший акумуляторний інструмент об'ємом 40В, який призначався для великих садових ділянок, як альтернатива бензиновому обладнанню. А вже в 2017, як ми зазначили, було випущено акумуляторну лінійку садових інструментів SWIFT.

З появою проекту Swift з'явився новий асортимент продукції, спеціально розроблений для садів менше 250 м². Легка вага, компактний розмір, потужні характеристики, більше того за ціною, конкурентоспроможні для електричної техніки.

Всі товари Swift були розроблені у Великобританії для Великобританії. Але ми вирішили надати можливість і вам використовувати у себе вдома якісну садову техніку, яка є безпечною для навколишнього середовища.

В асортименті магазину є:

Газонокосарки

swift_lawnmower

Повітродувки

swift_blower

Тримери

swift_trimmer

Ланцюгові пили

swift_saw

GreenCorridor отримує техніку напряму від виробника. Ми надаємо гарантію на кожен продукт. Наші спеціалісти проконсультують та нададуть відповідь на всі ваші запитання стосовно комплектації товару, правильного використання, всіх характеристик та можливостей техніки.