Насіння Play&Sport Barenbrug 1кг

Насіння Play&Sport Barenbrug 5кг

BPS5
2 000,00 ₴

RPR - це самовідновлюється багаторічний райграс, який так само швидко проростає, але в рази сильніше ніж інші багаторічні райграси.

Замовлення в один клік

Технологія RPR!

RPR - це самовідновлюється багаторічний райграс, який так само швидко проростає, але в рази сильніше ніж інші багаторічні райграси. В результаті посіву ви отримаєте яскравий зносостійкий газон. Травосуміш підійде для парків, спортивних і присадибних майданчиків.

Bar Power RPR - відмінна травосуміш, яка поєднує в собі швидкість проростання і міцність. Трава швидко сходить і дернина ставати досить щільної, щоб витримувати інтенсивне навантаження.

RPR поширюється через певні столони, які створюють свого роду сітку в траві, пов'язуючи все окремі трав'янисті рослини. Це знижує ризик підняття трави і отже, ризик пошкодження, що робить вашу траву дуже міцною. І якщо дерен все-таки отримає якісь пошкодження, саме відновлюється здатність RPR скоро відновить його.

Bar Power RPR можна використовувати для багатьох цілей, наприклад галявина, місцеве футбольне поле або парк. Також важлива, крім великої міцності і декоративна цінність - і це ще одна сприятлива характеристика Bar Power RPR. В результаті виходить швидко укорінений, міцний і привабливий дерен. Bar Power RPR добре себе почуває на різних.

Bar Power RPR можна використовувати як для посіву, так і для підсіву. Так ви заощадите гроші, купивши тільки одну суміш. З багатьма стандартними трав'яними сумішами вам доведеться почекати до травня, але Bar Power RPR можна засіяти вже в березні. Підсівши важливий для збереження гарної якості травостою. Якщо ви використовуєте іншу трав'яну суміш для підсіву травостою, ви можете отримати відмінності в кольорі. Оскільки Bar Power RPR можна використовувати як для посіву, так і для підсіву, ви будете мати привабливий зелений газон вищої якості круглий рік.

Високе протистояння хворобам

Bar Power RPR складається з багаторічного райграса з маленьким листям, технології RPR, костриці червоної і тонконога лугового. Ця міцна суміш створює густий трав'яний покрив з високою стійкістю до хвороб завдяки костриця червоною.

Менше проростає бур'янів

Bar Power RPR з певними столонами утворює дуже густий трав'яний покрив, в якому бур'яни і небажані трави не мають можливості для зростання. Поєднання сили і швидкості Bar Power RPR є основною перевагою в боротьбі з бур'янами і небажаними травами. Однорічний тонконіг може повністю зіпсувати газон. Як тільки він посіє, позбутися від нього вкрай складно. Він може виглядати привабливо зеленим, але може зіпсувати весь газон. З Bar Power RPR цього не станеться.

Швидке утворення густої трави

Багаторічний райграс, що міститься в Bar Power RPR, вкорінюється дуже швидко, а костриця червона забезпечує дуже густий трав'яний покрив. Трави проростуть практично відразу після посіву, створюючи густий трав'яний покрив з високою стійкістю до зносу.

Склад

  • 30% RPR
  • 30% райграс багаторічний
  • 20% Костриця червона змінена
  • 10% Костриця червона
  • 10% М'ятлик луговий

Характеристики

  • Швидко проростає
  • Потреба в азоті - нормальна
  • Норма висіву 2,0-2,5 кг / 100 м2.
  • Висота покосу 20-35 мм
  • Упаковка 1кг і 5 кг
Фасовка
5 кг
Новий товар
1
Немає відгуків
Товар додано в список побажань
Товар додано для порівняння