Насіння SOS Lawn Repair Barenbrug 1кг
Насіння SOS Lawn Repair Barenbrug 1кг
Насіння SOS Lawn Repair Barenbrug 1кг
Насіння SOS Lawn Repair Barenbrug 1кг

Насіння SOS Lawn Repair Barenbrug 1кг

BSOS1
380,00 ₴

Найшвидше відновлення газону

Замовлення в один клік

Найшвидше відновлення газону

Найшвидше створення газону можливо з однорічним райграсом останнього покоління. Завдяки йому ця травосуміш зробила SOS дуже відомої і популярної травосуміші. Можливість «ремонту» спортивних майданчиків дуже важлива взимку, щоб якомога швидше зробити їх придатними для гри. Підсівши за допомогою насіння SOS гарантує трав'яний покрив не менше 60% протягом одного місяця. Це на 18 днів швидше, ніж можна домогтися при використанні стандартних сумішей з багаторічного райграса.

Підсів при низьких температурах

Підсівши при низьких температурах неможливий для більшості травосумішей. SOS, навпаки, можна використовувати для підсіву при температурі ґрунту до 4 ° C. При своєчасному використанні, в кінці зими, SOS забезпечить якісну траву до початку сезону.

Продовження ігрового сезону

Звичайні суміші трав не проростає при низьких температурах грунту. Однак SOS може продовжити ігровий сезон на кілька місяців. Поле, засіяне ранньою весною, збереже хороший трав'яний покрив. SOS може продовжити ігровий сезон до ста годин на рік.

SOS ефективніше однорічного мятлика

Коли на спортивному полі з'являються світло-зелені плями, грінкіпер знає, що це росте однорічний тонконіг! Якщо залишити однорічну лугову траву для зростання, вона стане домінуючою на поле протягом трьох років. Зокрема, нові спортивні майданчики є цільовими для вирощування однорічних лугових трав. SOS - відмінний продукт, особливо в зимові місяці, так як він проростає при температурі всього 4 ° C, про що ми згадували вище. Це раніше, ніж однорічний тонконіг, проростає при температурі близько 8 ° C. Таким чином, SOS є ще одним серйозним конкурентом однорічних лугових трав.

Лабораторні випробування, проведені Barenbrug Research, показали, що можна передбачити проростання SOS, розрахувавши так звані дні ступеня зростання (GDD). Формула GDD була розроблена на основі появи перших зелених листя. SOS, Bargold і Barlennium (райграс багаторічний) - це сорти, які використовувалися в тестах.

Було виявлено, що SOS проростає раніше за інших трав. З'являються травинки SOS були вдвічі довше і росли швидше, ніж листя райграса багаторічного. Листя також росли швидше і краще виглядали в поле.

Особливості та характеристики:

  • Швидкість проростання - дуже висока
  • Потреба в азоті - висока
  • Норма висіву - 4,5 - 5 кг / 100 м²
  • Висота покосу - 12-40 мм
  • Упаковка - 1, 5, 15 кг

Склад:

  • 50% SOS (однорічний райграс)
  • 50% райграс багаторічний
Фасовка
1 кг
Новий товар
1
Немає відгуків
Товар додано в список побажань
Товар додано для порівняння